IT advies MKB, two men shaking hands

IT ADVIES MKB

Een gedegen IT advies is waar alles mee begint. Stel, u staat voor een belangrijke beslissing. Uw bedrijf is flink gegroeid, veranderd of vernieuwd, maar de automatisering is daarbij nog achtergebleven. Hierdoor kan de continuïteit van uw bedrijfsvoering in het geding raken…

Het is tijd om te moderniseren, te professionaliseren of van koers te veranderen, zodat u op een verantwoorde wijze uw bedrijfsprocessen kunt blijven voeren. De dienst IT Advies MKB van MarksMan-IT kan u daarbij helpen. Door onze jaren lange ervaring zijn we in staat voor elke klant een passend advies te maken.

Voor elk bedrijf een passend advies

Of het nu gaat om het vervangen van een of enkele servers, het virtualiseren van uw servers, het vernieuwen van uw volledige kantoorautomatisering, of het verplaatsen van uw servers naar het datacenter, MarksMan-IT laat u zien welke opties u heeft en helpt u bij het maken van de juiste beslissingen.

Om uw netwerk en kantoorautomatisering zo optimaal mogelijk in te richten wordt eerst goed gekeken naar uw eisen en wensen ten aanzien van de functionaliteit van het nieuwe systeem en worden de budgettaire kaders vastgesteld. Op basis van deze randvoorwaarden maken we een voorstel om te komen tot een nieuwe inrichting van uw IT omgeving.