IT support MKB, little men workin on a computer mous

IT SUPPORT MKB

IT Support MKB is een dienst die wij onze klanten bieden die met ons een beheerovereenkomst hebben afgesloten. Technische ondersteuning bij het gebruik van de kantoorautomatisering, zodat u niet met de handen in het haar hoeft te zitten als er een keer iets mis gaat.

Wij bieden de dienst IT support MKB aan over alle systemen die door MarksMan-IT zijn geleverd en/of bij MarksMan-IT in beheer zijn. Onze kennis en jarenlange ervaring staan u volledig ter beschikking, u kunt er van verzekerd zijn dat problemen en storingen adequaat worden opgelost.

Korte lijntjes

Alles wat u hoeft te doen is even een telefoontje plegen. U hoeft niet eerst langs een receptionist, door een computermenu, of een ticket aan te maken. U krijgt direct ons aan de lijn. Dat is het voordeel van een kleine en flexibele organisatie, korte lijntjes!

Wij kunnen dan direct uw computer overnemen en met u mee kijken om vast te stellen wat het probleem is. Ook servers en andere (netwerk) componenten kunnen we op afstand overnemen en beheren. Op deze wijze lukt het ons bijna altijd een storing snel en adequaat op te lossen. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een storing of probleem direct te verhelpen, denk bijvoorbeeld aan defecte hardware. Maar de wetenschap dat wij er alles aan zullen doen u zo goed en zo snel mogelijk te helpen is wel zo prettig.