Marksman-IT voor het MKB en kleinbedrijf

 

MarksMan-IT voor MKB en kleinbedrijf
MarksMan-IT is een klein en dynamisch bedrijf, opgericht door Manno Koenders en Jeroen Brandligt in 2006, dat zich met haar diensten richt op de kleine bedrijven binnen het MKB.

Kleine bedrijven in onze definitie zijn bedrijven tot ca 50 werkplekken. Het MKB betreft bedrijven tot 250 medewerkers, MarksMan-IT richt zich dus op de “K” in het MKB. Deze kleine bedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie en zijn dan ook van groot belang voor onze samenleving.

Het kan soms lastig zij om een geschikte partner te vinden die meedenkt met het opzetten van de automatisering en voor de uitvoering van IT projecten. De grote dienstverleners in de IT sector zijn vaak niet toegerust om ook de kleine bedrijven binnen het MKB goed te kunnen bedienen. Dat vraagt nu eenmaal om een ander soort organisatie. Als klein bedrijf is het vaak ook niet haalbaar om zelf een full-time systeembeheerder in dienst te hebben om de automatisering goed op te zetten.

Automatisering kleine bedrijven een specialisme

Het is dus zaak een partner te vinden die past bij uw organisatie en die er op gericht is hoogwaardige en betaalbare IT diensten te bieden aan het MKB. MarksMan-IT heeft zich ten doel gesteld om dat te realiseren voor deze grote groep kleine bedrijven. Automatisering van kleine bedrijven in het MKB segment is een specialisme, bedrijven hebben vaak unieke behoeften en wensen en dat vergt een andere benadering. MarksMan-IT kent het kleinbedrijf-segment goed, weet wat er speelt en spreekt dezelfde taal.

Werken met MarksMan-IT betekent korte lijntjes, flexibele mentaliteit en geen bureaucratie!

Op al onze offertes, leveringen en overeenkomsten zijn van toepassing de algemene voorwaarden van FENIT, gedeponeerd bij de Griffier van de arrondissementsrechtbank Den Haag op 03/06/2003 onder nr. 60/2003

Wij zijn MarksMan-IT

Jeroen Brandligt /

Linux ~ Open Source

 

Manno Koenders /

Windows ~ Netwerken